OPBERGTASSEN MET RITS

Deze sterke en lichtgewichte etuis zijn ideaal om de inhoud van je tas te organiseren en te beschermen. Je kan ze gebruiken om je persoonlijke spullen en accessoires te organiseren en gescheiden te houden van de rest.
Ze passen ook gemakkelijk in je koffer of rugzak en zijn daarom ideaal om mee te nemen op reis. De verschillende kleuren maakt dat ze gemakkelijk uit elkaar te houden zijn.

 

meer details


OPBERGTASSEN MET TREKKOORD

Dezesterke en lichtgewichte opbergtassen met trekkoord zijn ideaal om de inhoud van je tas te organiseren en te beschermen. Je kan ze gebruiken om je persoonlijke spullen en accessoires te organiseren en gescheiden te houden van de rest. Ze passen ook gemakkelijk in je koffer of rugzak en zijn daarom ideaal om mee te nemen op reis. Omdat het trekkoord van elke zak een andere kleur heeft, zijn ze gemakkelijk uit elkaar te houden zijn.

 

meer details


OPBERGTAS VOOR SCHOENEN

Dezesterke en lichtgewichte tassen zijn ideaal om de inhoud van je tas te organiseren en te beschermen. Zou houden je 'vieze' schoenen netjes gescheiden van al het andere zijn ideaal om mee te nemen op reis. Ze kunnen natuurlijk ook worden gebruikt om andere zaken in op te bergen; zoals sokken, sportkleding en vochtige handdoeken. De tassen zijn licht, eenvoudig schoon te maken en ze passen ook gemakkelijk in je koffer of rugzak.

 

meer details